Hógolyótól rettegő postások

09 ápr, 2012

Hógolyótól rettegnek postások Nagy-Britanniában – egy Hógolyó (Snowball) nevű macskától. A zömmel hófehér állat apró termetű – mindössze 25 centi magas -, és gazdája, Ian Wilkinson szerint még a légynek se tudna ártani.

Ezért is hökkent meg a 46 éves férfi, amikor levelet kapott a postától, amelyben az tudatta, hogy többé nem kap levelet és csomagot, mert macskája magatartása sérti az egészségügyi és biztonsági szabályokat, elfogadhatatlanul nagy kockázatot jelent a postások testi épségére. A brit posta állítása szerint három emberét is “Hógolyó-támadás” érte, egyikük meglehetősen mély karmolásokat szenvedett el egy ujján.

A macska gazdája nem akart ujjat húzni a postával, ezért belülről ráccsal vette körbe a bejárati ajtó levélszekrényét, így Hógolyó már nem karmolhat meg sem betévedő emberi ujjat, sem más testrészt. A macskának egyébként a férfi munkahelyén még félelmetesebb a híre. Kollégái a történtek hallatán egyenesen Nindzsa Macskának hívják, és számítógépen összemontírozták fotóját: a fényképen a rettegett Hógolyó Kalasnyikov karabéllyal feszít – adta hírül a The Sun című brit lap.

About the author

Related Posts

Leave a reply

Clean
Last scanned on:
2013-04-17 09:53:23