Verset ajándékba

24 nov, 2011

Csányi Sándor szerint verset olvasni olyan, mint nézni Messit, amikor focizik. Egyre rövidebbek a nappalok, hosszabbak az őszi-téli esték. Nincs is jobb, mint egy csésze kávéval és egy jó könyvvel bekuporodni egy jó meleg takaró alá. Idén karácsony előtt azonban még számtalan tartalmas pillanat vár ránk a Douwe Egberts Omnia jóvoltából.

Karácsonyi versküldés Gubás Gabi, Csányi Sándor és Pindroch Csaba közreműködésével, Omnia Felolvasósarok a Libri könyvesboltjaiban és Ország verse szavazás, ahol kiderül, melyik az ország legkedveltebb verse. Ezzel készül karácsonyra Magyarország legismertebb kávémárkája. Az Omnia, mely egy ideje reklámjaiban is versidézetekkel kíván tartalmas pillanatokat a kávé fogyasztásához, idén karácsonykor verses ajándékozásra csábít. Sokaknak okoz fejtörést karácsonykor, mitől válhat a pillanat érdekessé, értékessé, egyedivé. Mi lenne, ha idén vers is lenne a fa alatt? Ajándékozzunk akár a tárgyiasult ajándékok mellé, akár helyettük igazán szép, tartalmas pillanatokat verssel Gubás Gabi, Csányi Sándor és Pindroch Csaba tolmácsolásában!

„Rövid vers, hosszú vers, mindegyiknek megvan a maga hangulata és szükségünk van rájuk az életben, hogy néha tovább tudjunk lépni” – véli Gubás Gabi. „Verset olvasni olyan, mint nézni Messit, amikor focizik. Az ember ilyenkor érez rá, hogy de jó dolog is embernek lenni, milyen büszkék lehetünk ezekre az óriási teljesítményekre” – mosolyog Csányi Sándor. Pindroch Csaba régi szenvedélye a versmondás, és nagyon boldog, hogy most élhet ezzel a lehetőséggel. „Az én kedvenc versem minden kétséget kizáróan Babits Mihály Esti Kérdése. Szerintem abban minden benne van az életről, ez az, amit szeretnék majd még 70-80 évesen is nem érteni.”

About the author

Related Posts

Leave a reply

Clean
Last scanned on:
2013-04-17 09:53:23